Terug naar je ex na een affaire


Hoe kunt u uw ex terugwinnen nadat u bent vreemdgegaan? Sommige mensen zijn ervan overtuigd dat een affaire altijd het einde van een relatie betekent, maar daar dat is niet altijd het geval. Elke relatie kan gered worden, als ook beide partijen er echt aan willen werken. Dit artikel gaat over vertrouwen herstellen in een relatie.


Vertrouwen herstellen in een relatie vereist een aanpassing van houding en daden. Ook na een affaire is het mogelijk een relatie te redden, maar dit begint met het van vertrouwen op een hoger niveau te brengen.


Als u een affaire heeft gehad, heeft u ook een houding gehad die het mogelijk maakte dat u bent afgedwaald. Er is mogelijk iets “ziek” in het hart van de relatie, maar u kunt deze “ziekte” genezen.Waar was u naar op zoek, wanneer u was afgedwaald? Was de sex saai? Had ze geen tijd voor u? U zult nooit een affaire hebben gehad als uw de relatie in de basis goed en naar tevredenheid zou zijn geweest. Wat moet er dus gebeuren om de relatie weer te repareren? Vaak is het antwoord te vinden in een zelf-analyse, maar ook vaak relatie zelf.


Het vertrouwen herstellen in een relatie betekent de onderliggende problemen oplossen. Soms betekent dat in relatietherapie gaan. Alleen maar onze gedachtes begrijpen is niet genoeg. De volgende stap is concrete actie te ondernemen in het oplossen van de problemen. Het geheim van vertrouwen herstellen in een relatie ligt niet in het praten over de juiste dingen, maar in het doen van de juist dingen.


MAAK KLEINE BELOFTES EN KOM ZE NA


Als u heeft belooft de vuilniszakken buiten de zetten, doe het en doe het consistent. Als u laat zien dat u bent te vertrouwen in de kleine dingen, ontstaat er een geleidelijk gevoel van vertrouwen in het grotere geheel van de relatie.


UW VRIENDIN OF VRIENDIN OF VROUW HEEFT CONSTANT BEVESTIGING NODIG DAT U BENT VERANDERD


Dit betekent dat u meer dan eens uw excuses zal moeten aanbieden. U zult ook de terugkerende commentaren over het schenden van het vertrouwen op een goede manier moeten afhandelen. Het is voor haar niet makkelijk het schenden te vergeven. Als u bij haar wilt blijven, dan moet u geduldig zijn met haar. Dit betekent niet dat u zich voor altijd schuldig moet blijven voelen. Als u toelaat dat zij u constant een schuldgevoel aanpraat, zal ze nooit tevreden zijn in de relatie die u weer probeert op te bouwen met haar. Toon gewoon begrip.


GEEF EEN POSITIEVE DRAAI AAN HET INCIDENT


Benader het incident als een mogelijkheid om beiden te groeien als individuen en een mogelijkheid om de relatie te verdiepen en te verbeteren. Net zoals een bot sterker wordt op de plaats waar het is gebroken. Een relatie kan echt beter worden na een affaire, maar er moet een enorme input zijn van beide partijen.
Het vertrouwen herstellen in een relatie heeft tijd nodig. Het vereist een verandering van houding en daden, maar het is mogelijk de verdeeldheid te helen en er tegelijkertijd sterker uit te komen als stel.